Mobile Solutions

Het steeds kunnen leveren van water is onze belangrijkste activiteit. In contracten met onze klanten kunnen wij extra afspraken maken over de inzet van Mobile Solutions.

Meer informatie?

Neem contact met ons op.

Wat is Evides Mobile Solutions

Onze mobiele installaties voor waterzuivering bieden een gemakkelijk en snelle oplossing voor de levering van Demiwater. Dit kan tijdelijk zijn, maar ook voor een lange periode. Deze installaties zijn geplaatst in een standaard zeecontainer. Zo zijn ze snel bij uw bedrijf te installeren volgens de gemaakte afspraken.


Modulaire opbouw RO-units (mRO)

De mobiele RO is onze snelste oplossing. Deze installatie maakt Demiwater met een geleidbaarheid van < 15 μS/cm. Meerdere installaties kunnen naast elkaar geplaatst worden voor extra Demiwater.


Mobiele DemiStraat (mDS)

Onze mobiele DemiStraat bestaat uit drie containers met daarin een RO-installatie, ontharding met ionenwisseling en elektro-deïonisatie (EDI). De mDS biedt u Proceswater van uitstekende kwaliteit met een geleidbaarheid van 0,2 μS/cm. Dit maakt het geschikt voor direct gebruik in een hogedrukstoomsysteem.


Continuïteit gewaarborgd

Met onze mobiele oplossingen bent u zeker van het doorgaan van uw productieproces. Een servicetechnicus van Evides Industriewater stelt de installatie in bedrijf en kan deze ook besturen.

Toepassingen van Mobile Solutions

Succesvolle toepassingen voor de inzet van onze mobiele RO installaties zijn bijvoorbeeld:

  • het in gebruik nemen van nieuwe installaties (zoals stoomtesten)
  • chemische conditionering
  • tijdelijk extra productie van water
  • onderhoudswerkzaamheden

Voordelen van Mobile Solutions

  • Installatie en besturing door specialisten van Evides Industriewater
  • Voldoet aan Europese industriële certificaten en veiligheidsnormen (VCA**, ISO9001, ISO55001 en PAS55)